Správy

Bratislavské cesty dostávajú nový povrch a vodičov opäť čakajú obmedzenia

V najbližších dňoch musia vodiči v Bratislave počítať s niekoľkými dočasnými dopravnými obmedzeniami. V hlavnom meste sa totiž aj v druhej polovici leta opravujú cesty.

Ilustračný obrázok k článku Bratislavské cesty dostávajú nový povrch a vodičov opäť čakajú obmedzenia
Zdroj: Facebook

Čiastočná uzávierka z dôvodu opravy poškodeného krytu vozovky trvá na Jeséniovej ulici, a to od 15. 8. do 29. 8. 2016 do 4.00 hod. Oprava bude prebiehať v dvoch etapách, v prvej bude čiastočne uzavretý pravý jazdný pruh v smere z mesta od Tretej ulice po otočku trolejbusov, v druhej ľavý jazdný pruh v smere z mesta od Tretej ulice po otočku trolejbusov.

Na Kollárovom námestí opravuje mesto časť prepadnutej vozovky, na ktorú upozornili viacerí občania. Práce by mali byť hotové do konca týždňa. Aj cesta na Americkom námestí v smere od Floriánskeho námestia po Špitálsku ulicu sa dočkala opravy. V týchto dňoch môžete pohodlnejšie jazdiť po novom povrchu.

Uzavreté priecestie

Dopravný podnik na svojej webovej stránke informuje, že od 20. augusta od 7.00 hod. do 21. augusta 2016 do ukončenia stavebných prác približne o 22.00 hod. bude uzavreté priecestie cez električkovú trať pod Mostom Lafranconi na odbočení z Botanickej ulice do Mlynskej doliny, z dôvodu opravy koľajovej trate a prejazdu.

Vodiči liniek 32, N29 smer Hlavná stanica budú z Botanickej ulice pokračovať priamo na Nábrežie arm. gen. L. Svobodu smerom do mesta a obrat cez električkové teleso do protismeru vykonajú na priecestí za zastávkou električiek „Lafranconi“ Vodiči linky 33 budú pri dojazde z Dlhých dielov do vozovne Hroboňova z Botanickej ul. pokračovať na Nábr. arm. gen. Svobodu a cez Dostojevského rad, Karadžičovu a Páričkovu k Autobusovej stanici pôjdu cez Ul. 29. augusta a Hodžovo nám. do vozovne.

Vajnorské dožinky 2016

Z dôvodu konania kultúrno-spoločenského podujatia „Vajnorské dožinky 2016“ si dajte pozor aj na úplnú uzávierku Baničovej ulice od 20. 8. od 8.00 hod. do 21. 8. 2016 do 7.00 hod. Uzávierky budú v úseku od križovatky Baničova – Roľnícka po križovatku Baničova – Skuteckého a Osloboditeľská ulica v úseku od križovatky Osloboditeľská – Jačmenná po križovatku Osloboditeľská – Baničova.

Čítajte aj: OBRAZOM: Staromestské ulice žiaria novým povrchom

Oprava bratislavských ciest
10
Galéria
Zdroj: Facebook
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM