Desatoro bezpečného seniora má ochrániť dôchodcov a prekaziť plány podvodníkom

Projekt Desatoro bezpečného seniora odhaľuje praktiky podvodníkov a prináša desať základných pravidiel, ktorými by sa mal riadiť každý senior.

Ilustračný obrázok k článku Desatoro bezpečného seniora má ochrániť dôchodcov a prekaziť plány podvodníkom
Zdroj: youtube

Nie je žiadnym tajomstvom, že aj naši seniori si obľúbili moderné technológie a mnohí majú na sociálnych sieťach vlastné profily. Keď už, ukážte im užitočné stránky, ktoré by mali popri zábave vo virtuálnom svete navštevovať pravidelne.

Desatoro bezpečného seniora

Každoročne príde o svoje celoživotné úspory stovka seniorov. Najčastejšou príčinou je, že naletia vymysleným príbehom podvodníkov. Sú dôverčiví a v snahe pomôcť svojim blízkym či výhodne nakúpiť, prichádzajú o všetky finančné prostriedky.

Projekt Desatoro bezpečného seniora, je tu pre všetkých, ktorým nie je ukradnutá bezpečnosť našich rodičov a starých rodičov. Odhaľuje praktiky podvodníkov a prináša desať základných pravidiel, ktorými by sa mal riadiť každý senior v každodennom živote.

Vo VIDEÁCH, ktoré boli v rámci projektu nakrútené, uvidíte najčastejšie príbehy, s akými prichádzajú podvodníci za seniormi. Ukážte krátke filmy aj svojim rodičom a starým rodičom. Aby ich dôverčivosť už nikdy nezneužili naničnhodní podvodníci!

Projekt Bezpečný senior a DESATORO – desať pravidiel, ktoré by si v záujme svojej bezpečnosti mal osvojiť každý senior, pripravil Parasport24 v spolupráci s Ministerstvom vnútra SR a ďalšími partnermi.

Zdroj: Desatoro bezpečného seniora
Zdroj: YouTube.com
Zdroj: YouTube.com
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM