Rôzne

Dúbravská knižnica má cez Vianoce prázdniny

Od 23. do 31. decembra má naša knižnica na Sekurisovej zatvorené, ak si chcete teda knihy požičať alebo vrátiť, urobte to do 22. decembra, aby ste mohli aj počas sviatkom čítať.

Ilustračný obrázok k článku Dúbravská knižnica má cez Vianoce prázdniny
Zdroj: TASR

Aj 22. decembra bude knižnica počas obeda zatvorená, a to medzi 12:00 a 14:00 hod, inak bude fungovať v normálnom režime.

V novom roku bude fungovať v klasických časoch, čiže v pondelok, stredu a piatok od 9.00 do 16.00 a utorok a štvrtok od 11.00 do 18.00. V novom roku sľubuje knižnica pre čitateľov aj nové tituly.

Knižnica chystá v novom roku aj viaceré podujatia a novinky v rámci modernizácie, s ktorou začala. Dúbravka začala totiž počas tohto roka s oživovaním svojej miestnej knižnice na Sekurisovej. Spustila knižný kolotoč, čiže police s knižkami po Dúbravke, ktoré od apríla úspešne fungujú.

Po rokoch sa do knižnice podarilo zaviesť internet, na dvoch počítačoch aj s posedením je prístupný pre všetkých čitateľov počas otváracích hodín knižnice zadarmo a zamestnankyne začali aj s prácou na online katalógu.

V Dúbravke kedysi pôsobilo až päť verejných knižníc. Zmena prišla po nežnej revolúcii, vznikla centrálna Dúbravská knižnica na Sekurisovej, so 40-tisícmi kníh je najväčšou v štvrtom bratislavskom obvode.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM