Jarné prázdniny sa blížia. Ak musíte zostať v práci, deti zabaví denný tábor

Prázdnin majú deti viac než dosť a dovolenka rodičom na ich pokrytie často nestačí. V Bratislave je však, našťastie, pestrý výber jarných denných táborov.

Ilustračný obrázok k článku Jarné prázdniny sa blížia. Ak musíte zostať v práci, deti zabaví denný tábor
8
Galéria

Športové zápolenie, výtvarné dielne, bádanie v prírode aj vychádzky za hranice – to všetko ponúkajú jarné tábory, ktoré nájdete na viacerých miestach v Bratislave. Stačí si len vybrať spolu s dieťaťom a už dnes sa môžu drobci tešiť na skvelo strávené dni voľna.

Pestrá ponuka

Mestské centrá voľného času ponúkajú aj tento rok tábory, ktoré sú zamerané nielen na tvorivé činnosti a športové aktivity, ale aj na výlety, hry, vychádzky či rôzne súťaže. Aj keď do prázdnin zostávajú ešte viac než 2 týždne, prihlášky je potrebné zaslať čo najskôr, pretože kapacity táborov sa rýchlo napĺňajú. Jarné prázdniny v Bratislave sú v termíne od 5. marca do 11. marca 2018.

Prehľad táborov jednotlivých mestských centier voľného času:

Centrum voľného času, Štefánikova 35

CVČ v Bratislave pripravuje počas jarných prázdnin v termíne od 5. marca do 9. marca 2018 jarný tábor v dvoch variantoch:

  • denný tábor od 8:00 do 16:00 hod.

Deti sa zabavia výtvarnou, prírodovednou aj športovou činnosťou v priestoroch CVČ, ale aj mimo CVČ v Bratislave. Tábor je určený pre deti od 6 rokov. Predpokladaná cena celodenného týždenného pobytu (vrátane výletu mimo Bratislavy) je 60 eur.

  • poldenný tábor od 9:00 do 13:00 hod.

Deti čakajú rôzne zaujímavé tvorivé aktivity, spoločenské hry a podľa počasia aj pohyb na čerstvom vzduchu. Počas poldenného tábora deti v CVČ neobedujú.

V prípade záujmu je potrebné zaslať prihlášku alebo návratku najneskôr do 23. februára 2018. Pre ďalšie informácie kontaktujte priamo centrum na tel. čísle 02/ 524 933 75. Podrobnejšie informácie nájdete na stránke www.mojvolnycas.eu.

Centrum voľného času, Kulíškova 6

Tohtoročný jarný detský tábor spestrí deťom aj celodenný výlet do Viedne. Deti od 6 do 12 rokov preto musia mať vybavený platný pas. Ak máte záujem o tábor v CVČ na Kulíškovej ulici, je potrebné čo najskôr vypísať prihlášku, ktorú nájdete na stránke centra a obratom ju doručiť do CVČ. Denný jarný tábor stojí 65 eur. V cene tábora je obed a občerstvenie, celodenný program – tvorivé dielne, súťaže, vstupné a cestovné.

Centrum voľného času, Hlinická 3

Denný tábor podporí šikovnosť a zručnosť detí. Drobci budú vytvárať rôzne výrobky a naučia sa zručnosti hravou a zábavnou formou. Čaká ich hľadanie pokladu podľa mapy aj športové zápolenie. Poplatok za tábor je 60 eur. Bližšie informácie sa dozviete priamo v CVČ, na telefonnom čísle 0910 877 788 a na www.cvcba3.sk

Centrum voľného času, Pekníkova 2

Do CVČ na Pekníkovej môžete deti prihlásiť aj na jednotlivé dni, podľa toho, aký program ich zaujme. Cena za jeden deň tábora je 10 eur, v cene je aj obed. V pondelok 5. marca sa deti zabavia vo výtvarnej dielni, utorok bude patriť rovnako kresleniu a maľovaniu. Streda sa premení na športový deň, počas ktorého si deti zahrajú aj stolný tenis. Štvrtok bude venovaný spoločenským hrám a v piatok sa deti vyberú po stopách pátrača Tina v Dúbravke. Deti môžu každý deň získať aj zaujímavé ceny. Viac sa dozviete TU.

Centrum voľného času, Gessayova 6

Petržalské deti sa môžu tešiť na pestro naplnený prázdninový tábor so zaujímavým programom – každý deň bude mať iné zameranie. Súčasťou programu budú aj vychádzky, hry a súťaže. Cena tábora je 60 eur (program, pitný režim, obed, olovrant). Záväznú prihlášku je potrebné poslať do 20. februára 2018. Viac informácií nájdete TU.

Deti
8
Galéria
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM