Šport Hokej

KAS CUP 2017 zostal na HOBE

V nedeľu 19.3.2017 kategória 0-1-2 absolvovala druhý ročník turnaja v minihokeji prvákov a druhákov KAS CUP 2017.

Ilustračný obrázok k článku KAS CUP 2017 zostal na HOBE
Zdroj: Dnes24.sk

Turnaja sa okrem našich štyroch družstiev Hobákov zúčastnili aj hráči zo Skalice, Rimavskej Soboty a Slovana Bratislava. Šancu zahrať si dostali aj naši úplní začiatočníci, Hobáčikovia. Celkovo sa akcie zúčastnilo niečo cez 110 detí, ktoré neodišli naprázdno, ale so zážitkami z hokejového zápolenia a medailami na krku.

Turnaj bol rozdelený do dvoch skupín, zelenú skupinu tvorili druháci a červenú skupinu druháci a mladší. V zelenej skupine sa našim družstvám darilo, z čoho vyplynulo prvé a tretie miesto v konečnom poradí. Najlepšími hráčmi sa stali Tomáš Selič a Timotej Urbanič. V červenej skupine to naši prváci mali naozaj ťažké. Chlapci sa snažili, bojovali, strieľali aj góly, no stačilo to len na tretie a štvrté miesto. Najlepšími HOBAkmi sa v tejto skupine stali Alexander Orbán a Dominik Filo.

Na záver chceme poďakovať všetkým, ktorí na túto peknú akciu prispeli, hlavne pánovi Krídlovi a spoločnosti Kameňolomy a štrkopieskovne, a.s. (KaS), ale aj všetkým, ktorí sa podieľali na organizácii turnaja a vďaka ktorým turnaj prebehol v perfektnej atmosfére.

Tešíme sa na ďalšie turnaje, ktoré na HOBE zažijeme:-)

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM