Od Vás

Leto sa blíži? Deti ho môžu prežiť aj v Dúbravke

Dúbravská samospráva a rôzne neziskovky, kluby či združenia organizujú počas letných prázdnin tábory pre školopovinné deti. Ak ešte nemáte vybrané, alebo zvažujete, tu je malý prehľad.

Ilustračný obrázok k článku Leto sa blíži? Deti ho môžu prežiť aj v Dúbravke
Zdroj: Dnes24.sk

Dúbravský ateliér pri miestnom úrade organizuje Letný tábor umeleckých remesiel, ktorý v ôsmich týždňových turnusoch od 4. 7. ponúkne umelecko-remeselné krúžky (košikárstvo, korálky, koža, drevo, maľba, modelovanie, fotografovanie) doplnené o poznávacie prechádzky po okolí, návštevu múzeí a podobne.

Mottom letného tábora je aktívna duševná rekreácia detí, výchova k umeniu v inšpiratívnom prostredí mestskej časti Dúbravka, posilnenie lokálpatriotizmu a znalostí dejín svojho rodiska. V cene 60 eur na týždeň sú obedy pre deti, pitný režim, materiál na tvorbu, cestovné a odmena lektorovi.

Tábor sa koná v komunitnom Centre rodiny na Bazovského ul. 6. Bližšie informácie: navratil@dubravka.sk, 0918 422 806

Klokan aj La Portella

Centrum voľného času Klokan organizuje počas „bodkovaného“ leta 7 táborov, ktoré sa konajú v Dúbravke (Pekníkova 2, kde centrum sídli), ale aj v rôznych častiach Slovenska (Čertov, Smolenice a pod.). Tematicky sú tábory Klokana zamerané na šport, cyklistiku, tvorbu, dobrodružstvo i základy bojových ninja umení. Podľa miesta konania sa cena (vrátane obedov) pohybuje od 60 do 170 eur. Info na cvcklokan@gmail.com.

Základy španielčiny a rôznych tanečných štýlov si záujemcovia môžu osvojiť v obľúbených denných táboroch La Portella. Okrem tanca, španielčiny a hodobných-animačných programov La Portella sľubuje aj zaujímavých hostí. Cena 110 eur (30 eur/ deň. Bližšie info na http://laportella.sk

Tanec a šport

Denné tábory ponúkajú aj rôzne športové či tanečné združenia. Napríklad Ariwafit, športové centrum pre deti, poledance, skupinové cvičenia či gymnastiku, ktoré pôsobí v objekte na Harmincovej. Ide o denné športové tábory. Cena sa pohybuje okolo 100 eur na týždeň, vrátane programu, stravy a pitia. Viac na ariwafit.sk.

Pre svojich športovcov a tanečníkov organizujú počas leta tábory napríklad aj v Tanečnom klube District Dance či Škola Breaku.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM