Kultúra

Na street party do amfiteátra

Tvrdý rockový večer, detské divadielko, orchester s netypickou atmosférou uprostred sídliska, no aj hip-hop a rap. Kultúrne leto v Dúbravke chce ponúknuť pre každého niečo. Už v stredu 23. augusta o 17tej sa preto zmení priestor Dúbravského amfiteátra na Valachovej na Street party.

Ilustračný obrázok k článku Na street party do amfiteátra
Foto: Rastislav Búgel

Svoje tanečné umenie predvedú tanečníci z hip hopovej školy Melánie Kasenčákovej. Melánia Kasenčáková, známa ako Lady Mel, je tanečníčka, choreografka, modelka a umelecká režisérka ktorá pôsobí v Bratislave. Vyrastala trénovaním všetkých tanečných štýlov a gymnastiky a je veľmi univerzálnou performerkou. Mala česť vystupovať na Európskom a Austrálskom turné Kanye Westa dokonca ako sólo tanečník. Je známa svojou energiou a osobnosťou, vďaka čomu získala privilégium učiť master classes po celej Európe.

Po tanečnom predstavení sa predvedie známy slovenský raper Majself. Je spoluzakladateľom labelu Neni problém a okrem rodiny a rapu sa venuje aj podnikaniu. Na konte má štyri štúdiové albumy a spoluprácu s takmer celou česko-slovenskou špičkou. „Tentoraz sme podujatie venovali mladým ľuďom, ktorí vyznávajú street kultúru,“ pozýva Peter Varga, riaditeľ Domu kultúry Dúbravka.

„Bude sa tancovať, skákať, zabávať.“ V stup je voľný.

V prípade nepriaznivého počasia sa akcia ruší. Program: 17:00 – Love dance – tanečná škola Melánie Kasenčákovej 18:00 – Raper Majself

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM