Šport

Na Valentína sa bozkávali na stupienku víťazov

Na štartovú listinu druhého ročníka behu zamilovaných v Dúbravke sa zapísalo spolu sedemdesiat partnerských dvojíc. Beh zamilovaných párov pod názvom Valentínsky DôverRUN Ty a Ja absolvovali partnerské dvojice bez rozdielu veku štafetovým spôsobom 5 + 5 km.

Ilustračný obrázok k článku Na Valentína sa bozkávali na stupienku víťazov
Zdroj: Dnes24.sk

Štartovalo sa v parku za Kostolom Ducha svätého a na rovnakom mieste sa dobiehalo aj do cieľa. Registrácia bežcov začala po ôsmej ráno.

Spočiatku to vyzeralo na pochmúrny pretek, ale okolo jedenástej už svietilo zubaté slnko, takže štart žien sa už niesol v radostnej atmosfére.

V cieli sa po necelých dvadsiatich minútach objavila Diana Tešovičová, ktorá svojmu partnerovi Petrovi Ambrusovi pripravila pôdu na suverénne víťazstvo. Peťa Turčeková dobiehala druhá a tak to aj zostalo, na poradí už nezmenil nič ani najlepší čas preteku, ktorý dosiahol jej partner Dávid Žigo. I keď nešlo v prvom rade o čase a výhru, páry súťaž brali mimoriadne vážne. Ale ako by to bolo, keby si na Valentína na stupienkoch víťazov nedali pusu?

Výsledky: 1./ Diana Tešovičová (00:19:38.6) a Peter Ambrus (00:17:56.9) 2./ Petra Turčeková (00:21:22.5) a Dávid Žigo (00:17:28.1) 3./ Petra Nováková (00:24:32.3) a Ján Dömény (00:17:59.0) Organizátorom podujatia bola Quinta Essentia, spoluorganizátorom Komisia športu Mestskej časti Bratislava-Dúbravka

Beh Valentín
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM