Tlačové správy

Nebuď les, buď Ekoista!

Nedávno nás ovládla virálna kampaň s názvom „My sme les“, ktorá mala zastaviť ďalšie rúbanie stromov v chránených slovenských oblastiach. Dnes nám hovoria: „Buď Ekoista“. Čo je za touto kampaňou?

Ilustračný obrázok k článku Nebuď les, buď Ekoista!
Zdroj: Bory Mall

Igelitkám odzvonilo. Prišiel nový ekologický zákon. Ten hovorí, že igelitku zdarma by sme už v obchodoch dostať nemali. Od nového roka sú igelitové tašky povinne spoplatnené. Zákazník tiež musí mať na výber aj iné druhy tašiek z papiera alebo textilu. Ako získať trendy fashion EKO tašku „Som Ekoista“ a robiť už len štýlové nákupy?

Jednoducho. Prineste 20 ks igelitiek do Bory Mall a odneste si tie najštýlovejšie EKO tašky. Chceš tašku? Si Ekoista! Každý dizajn je limitovaná edícia. Platí však pravidlo – prinesené igelitové tašky musia byť čisté a zložené. Ak chceš tašku, pohni kostrou. K dispozícii budú od 15.1. na infostánku v Bory Mall len do vyčerpania zásob.

Vyzbierané igelitové tašky pôjdu na recykláciu a použijú sa aj na výrobu brmbolcov, príveskov a iných kreatívnych ozdôb pre deti. Recyklo edícia obľúbenej akcie Borci z Bory Mal sa uskutoční 27. – 28.1. v Bory Mall. Ak si borec, recykluj!

20. – 21.1. sa budú po prvýkrát v nákupno-zábavnom centre zrážať gule! Všetkých nadšencov biliardu pozývame na Bory Billiard Federal Cup 2018, kde si zmerajú sily najlepší z najlepších zo Slovenska i Česka. Program nájdete tu.

(PR) – Za obsah zodpovedá objednávateľ tejto správy.

Zdroj: Bory Mall
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM