Jakub Haršany Rôzne

OBRAZOM: Bratislavčania sa rozlúčili s letom na Dobrom trhu

Tradičné podujatie Dobrý trh prilákalo aj tento rok na Panenskú ulicu niekoľko stoviek návštevníkov. Pripravené bolo pre nich aj malé prekvapenie.

Ilustračný obrázok k článku OBRAZOM: Bratislavčania sa rozlúčili s letom na Dobrom trhu
Zdroj: TASR

Ani extrémne horúčavy neodradili Bratislavčanov od toho, aby dnes prišli na Panenskú ulicu a nasali atmosféru Dobrého trhu. Tento rok to bol už jeho piaty ročník, a tak bolo pre návštevníkov pripravené aj jedno malé prekvapenie.

Krstila sa mapa okolia Panenskej

V rámci osláv piateho výročia organizátori pokrstili komunitnú mapu plnú skvelých tipov, čo sa dá v okolí Panenskej vidieť, robiť či zažiť.

Panenská ulica sa aj dnes ukázala v plnej paráde. Namiesto áut sa zaplnila stánkami s najrôznejším sortimentom. Pre návštevníkov mesta otvorila svoje dvere a dvory, v ktorých bol pre ľudí pripravený zaujímavý program.

Dobré jedlo aj príjemná muzika

Desiatky stánkov ponúkali kvalitné domáce gastronomické špeciality, ale aj produkty rozmanitých kultúr a etník. Každá veková kategória si na trhu našla to svoje.

Počas celého podujatia hrali návštevníkom do rytmu rôzne hudobné zoskupenia, ktorých vrcholom bol koncert bratislavskej kapely Para. Taktiež pre deti bol pripravený bohatý program v podobe zábavných workshopov, hier, rozprávok či súťaží. Dobrý trh sa opäť niesol v príjemnej atmosfére a každý, kto na Panenskú zavítal, určite neľutoval.

Čítajte aj: Jedzte, pite a bavte sa! Prinášame veľký prehľad hodov a vinobraní v okolí Bratislavy

Dobrý trh na Panenskej 2016
10
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM