Od Vás

Prázdninovať v Dúbravke? S hip-hopom či krúžkami

Centrum voľného času Klokan chystá Hip-hopový tábor počas jarných prázdnin.

Ilustračný obrázok k článku Prázdninovať v Dúbravke? S hip-hopom či krúžkami
Zdroj: Webnoviny.sk

„Už sa len niekoľkokrát vyspíš a budú prázdniny.“ Známa veta rodičov deťom, tentokrát platí skoro doslova. Tie jarné prázdniny sú tu onedlho.

Deti v Bratislavskom kraji si ich užijú od 20. do 28. februára. Už menej si to však užívajú rodičia, ktorí riešia, čo s deťmi. Denný tábor organizuje aj Centrum voľného času Klokan na Pekníkovej ulici Dúbravke. Voľné miesta ešte sú.

Centrum chystá počas prázdnin Hip-hopový týždeň pre deti základných škôl, čiže od 6 – 15 rokov, ktorý sa začne v pondelok 22. februára a potrvá do piatku 26. februára. Každý deň funguje od 8.00 – 16.30. Mimo hip-hopu, energického tanca a zábavy, sú prichystané aj tvorivé dielne rôzneho charakteru. Cena za päť dňový tábor vrátane stravy a pitného režimu je 55 eur.

Okrem hip-hopového tábora chystá Klokan aj špeciálny deň čiže tréningový deň bojového umenia. Pod názvom Ninjutsu prepukne 23. februára, deň od 8.00 – 16.30 v tomto štýle vrátane stravy a pitia stojí 15 eur. Bližšie informácie na tel. čísle +421 905 282 012/ e-mail: cvcklokan@gmail.com.

Novinkou v ponuke denných táborov v Dúbravke počas jarných prázdnin je krúžkový jarný tábor pre deti.

V priestoroch Centra rodiny na Bazovského ho počas týždňa 22. až 26. februára organizuje Občianske združenie Krúžky v škole. Každý deň ponúkne lektor iný krúžok, deti sa majú hrať na vedcov, tancovať, tvoriť či vyrábať.

Týždeň od 8.00 do 17.00 stojí 119 eur, v cene je zahrnutá strava, pitný režim a pestrý program zložený z výberu toho najlepšieho z našich krúžkov.

Jarné denné tábory ponúkajú aj Centrá voľného času v iných mestských častiach Bratislavy.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM