Šport

Seniori pôjdu na olympiádu

Podujatie organizuje mestská časť v spolupráci s Radou seniorov a komisiou športu 19. mája, začína sa o 8.00 ráno v Parku Pekníkova.

Ilustračný obrázok k článku Seniori pôjdu na olympiádu
Zdroj: Dnes24.sk

Nielen deti, žiaci či mladé talenty, ale aj seniori majú v Dúbravke svoj športový deň. Dúbravka plánuje nadviazať na úspešné premiéry a pripravuje tretí ročník Športových hier seniorov Dúbravky.

Podujatie, nad ktorým prevzal záštitu starosta Martin Zaťovič, organizuje mestská časť v spolupráci s Radou seniorov a komisiou športu 19. mája, začína sa o 8.00 ráno.

Rovnako ako vlani všetkých vo veku 60plus čaká v športovom areáli Parku Pekníkova podujatie plné športu, no aj príjemne strávených chvíľ, zábavy a stretnutí.

„Chceme, aby aj naši seniori boli plní elánu,“ hovorí starosta Dúbravky Martin Zaťovič.

Aj tomto roku budú seniori rozdelení do troch kategórií – od 61 do 65 rokov, od 66 do 70 a nad 71 rokov.

„Súťažiť sa bude v šesťboji, a to v behoch na 50 a 100 metrov, v hode granátom na cieľ, v hode medicinbalom do diaľky, v hode na basketbalový kôš a v streľbe futbalovou loptou na malú bránku,“ popísal súťaženie poslanec Braňo Semančík, predseda športovej komisie.

Záujemcovia sa môžu prihlásiť do 12. mája elektronicky na radaseniorov@gmail.com, alebo na telefónom čísle (6920 2550) a to v pondelok až v stredu medzi 10.00 – 12.00 hod. Prihlásiť sa môžete aj priamo v mieste konania podujatia. Akcia sa koná pri príležitosti Dňa matiek a Dňa otcov.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM