Samospráva

Seniorov čaká kurz prvej pomoci

Kurz sa začne 6. júna o 13tej v zasadačke miestneho úradu na Žatevnej 4.

Ilustračný obrázok k článku Seniorov čaká kurz prvej pomoci
Zdroj: Webnoviny.sk

Po navštevovaných počítačových kurzoch, prednáškach o bezpečnosti, pokračuje Mestská časť Bratislava- Dúbravka s praktickým vzdelávaním seniorov, a to kurzom prvej pomoci.

Pripravuje ho tunajšia Rada seniorov v spolupráci s Oddelením sociálnych vecí a zdravotníctva miestneho úradu a Komisie sociálnych vecí a zdravotníctva miestneho zastupiteľstva. Naplánovaný je už na pondelok 6. júna. Začína sa o 13tej v priestoroch veľkej zasadačky miestneho úradu na Žatevnej 4.

Kurz pre všetkých seniorov v Dúbravke bude spojený s praktickými ukážkami a má trvať asi štyri hodiny.

„Vedieť poskytnúť prvú pomoc je veľmi dôležité, a nikdy nevieme, kedy to budeme potrebovať,“ hovorí starosta Dúbravky Martin Zaťovič, prečo organizáciu kurzov prvej pomoci podporuje.

Záujemcovia môžu absolvovať aj on-line teoretický kurz prostredníctvom webovej stránky www.prvapomoc.sk. Po jeho absolvovaní získajú potvrdenie absolventa e-learningového kurzu prvej pomoci Krajiny záchrancov.

Informácie: pre záujemcov: Zuzana Marková, Rada seniorov, Po – Str od 10.00 do 12.00 hod, telefón : 02/69202550, radaseniorov@gmail.com, Mestská časť Bratislava-Dúbravka

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM