Od Vás

Simulovaná prvá pomoc v teréne

Občianske združenie ( OZ ) Bunkre v spolupráci s Dobrovoľným hasičským zborom Bratislava - Dúbravka ( DHZO) Vás pozývajú na Simulovanú prvú pomoc v teréne, ktorá sa bude konať 19. mája od 10:00 do 16:00 hodine v Kaverna Kamzík - 6 "KK6".

Ilustračný obrázok k článku Simulovaná prvá pomoc v teréne
Zdroj: Dnes24.sk

Na piatich stanovištiach budete mať možnosť vyskúšať si, naučiť sa, prípadne si zopakovať základy prvej pomoci bez pomôcok, ktoré nenosíte bežne so sebou . Simulácia bude prebiehať pod dohľadom inštruktoriek prvej pomoci, sestričiek z “ Kramárov “ a skúsených členov DHZO Dúbravka.

Za absolvovanie daného stanovišťa získate pečiatku do preukazu účastníka. Ak získate aspoň tri pečiatky, v deň konania akcie budete mať vstup na Lanovku na Kamzíku zdarma a na Bunkri nad Klepáčom bude pre Vás pripravený skvelý “bunkrácky” guláš.

Čakajú Vás zaujímavé prehliadky s výkladom dvoch vojenských objektov z prvej svetovej vojny v správe OZ Bunkre – Kaverna Kamzík a Bunker nad Klepáčom.

Menších aj väčších nadšencov určite poteší obhliadka veľkých vozidiel ZIL 131 a Iveco Daily 70C15 vybavené hasičskou technikou.

V prípade nevhodných poveternostných podmienok v deň konania akcie, bude podujatie zrušené.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM