Tlačové správy

Stretnutia s obyvateľmi v teréne v Dúbravke pokračujú

Priaznivé jesenné počasie využíva starosta Dúbravky Martin Zaťovič na stretnutia s obyvateľmi v rôznych častiach Dúbravky. Po ihrisku Cabanova – Tranovského v hornej časti Dúbravky sa terénne stretnutie pod názvom Na slovíčko presunie do dolnej časti.

Ilustračný obrázok k článku Stretnutia s obyvateľmi v teréne v Dúbravke pokračujú
Zdroj: Bratislava - Dúbravka

Už 4. októbra o 17tej sa bude hovoriť o zanedbaných verejných priestoroch z čias výstavby sídliska neďaleko pešej zóny na Landauovej ulici. Stretnutie je naplánované o 17tej pred reštauráciou Gregory.

„Počas leta sme riešili v tejto lokalite neporiadok na nevyužívaných plochách,“ vysvetľuje starosta výber lokality októbrového stretnutia. „Po uprataní sme prezreli zanedbané verejné priestory pred panelákmi.“

Neformálne debaty pod názvom Na slovíčko začalo vedenie Dúbravky organizovať na jar v roku 2015. Mestská časť podnety od obyvateľov spisuje, informuje o riešeniach, venuje im rubriku v Dúbravských novinách. Mnohé pripomienky spadajú totiž napríklad do kompetencie magistrátu alebo iných inštitúcií. Na stretnutia starosta pozýva aj miestnych poslancov, ktorí sa v prípade záujmu môžu zúčastniť a pridať sa k debate. V prípade dažďa sa stretnutie uskutoční v inom termíne.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM