Samospráva

POZOR ZMENA Veľká dúbravská upratovačka

Veľká dúbravská upratovačka nastúpi do práce symbolicky okolo Dňa Zeme 22. apríla.

Ilustračný obrázok k článku POZOR ZMENA Veľká dúbravská upratovačka
Zdroj: Bratislava - Dúbravka

Pre vrtkavé aprílové počasie, nedávne sneženie a popadané konáre, stromy a vetvy mestská časť Bratislava Dúbravka presúva veľké upratovanie z tohto víkendu na máj.

„Ak máte vrecia a budete upratovať, tak sa z toho veľmi tešíme. Ak nie, odložte si ich a v najbližšom čase zorganizujeme ďalšiu upratovaciu akciu aj s gulášom,“ hovorí organizátor akcie Štefan Maceják z miestneho úradu. „O májovom termíne budeme čoskoro informovať.“

Nefrflať, ale radšej priložiť ruku k dielu. Po veľkej upratovacej akcii, do ktorej sa zapojili seniori, školáci a miestny úrad, chystá mestská časť veľké čistenie. Takzvaná Veľká dúbravská upratovačka nastúpi do práce symbolicky okolo Dňa Zeme 22. apríla.

Vítaní sú dobrovoľníci, mladší i starší Dúbravčania, rodinky i jednotlivci, teda všetci, ktorí chcú urobiť prostredie mestskej časti krajšie a čistejšie. Začína sa od skorého ráno a pracovať sa bude do obeda.

Dobrovoľníci sa môžu hlásiť na miestnom úrade u Štefana Macejáka -macejak@dubravka.sk alebo na čísle 0903545337. In­formácie budú pribúdať aj na fcb Mestská časť Bratislava-Dúbravka.

Mestská časť poskytne vrecia a rukavice, vyzdvihnúť sa budú dať od 10. apríla na miestnom úrade na vrátnici na Žatevnej 2 alebo v sobotu 22. apríla na vrátnici v Dome kultúry Dúbravka. Po uprataní a nahlásení vriec na miestny úrad, vie referát životného prostredia odpad odviesť.

Na obed sa môžu všetci dobrovoľníci posilniť gulášom, ktorý sa bude podávať pred Domom kultúry Dúbravka po 11:30.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM