Tlačové správy

OLO prichádza s novou službou OLO TAXI – mobilný zberný dvor

Neviete kam so starým nábytkom, kobercom, matracmi či ďalším objemným odpadom? Bratislavská mestská spoločnosť Odvoz a likvidácia odpadu (OLO) a.s. za vás všetko odvezie a ekologicky zlikviduje. Prichádza totiž s novou službou pre občanov Bratislavy s názvom OLO TAXI – mobilný zberný dvor.

Ilustračný obrázok k článku OLO prichádza s novou službou OLO TAXI – mobilný zberný dvor
Zdroj: Dnes24.sk

OLO TAXI za vás odvezie objemný odpad a odpad, ktorý je možné spáliť v spaľovni, napr. starý a čalúnený nábytok, skrine, stoličky, stoly, postele, matrace, dvere, drevo, podlahovú krytinu – linoleum, koberce, drevené aj laminátové podlahoviny, periny či textílie.

Táto služba však nie je určená na odvoz stavebného odpadu, elektrospotrebičov, biologicky rozložiteľného a nebezpečného odpadu. Cena služby je 25 Eur s DPH a zahŕňa dopravu, nakládku odpadu vyloženého pred domom, jeho odvoz, vykládku a ekologickú likvidáciu.

Cieľom novej služby je v prvom rade poskytnúť občanom Bratislavy pomoc v súvislosti s odstraňovaním objemného odpadu, ktorý je za bežných okolností potrebné odovzdať na zbernom dvore.

Obyvatelia ho však často umiestňujú na kontajnerových stojiskách, čím vzniká neporiadok okolo zberných nádob – kontajnerov a ten je správca nehnuteľnosti povinný riešiť dočistením za poplatok. Novou službou by spoločnosť OLO a.s. chcela predchádzať aj vytváraniu čiernych skládok.

Novú službu si môže objednať každý občan žijúci na území Bratislavy, buď mailom na olotaxi@olo.sk alebo telefonicky na Oddelení služieb zákazníkom, na čísle 02/ 50 110 111

Ďalšie informácie o novej službe nájdete aj na webstránke www.olo.sk

Blíži sa zápis do škôl

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM