Rôzne Rôzne

Ako bude prebiehať odvoz odpadu počas Veľkej noci?

Ani sme sa nenazdali a je tu ďalší veľký sviatok, tento raz Veľká noc a s ňou aj odvoz zmesového komunálneho a triedeného odpadu v upravenom režime.

Ilustračný obrázok k článku Ako bude prebiehať odvoz odpadu počas Veľkej noci?
Zdroj: Dnes24.sk

Na Veľkonočný pondelok nebude prebiehať odvoz zmesového komunálneho ani triedeného odpadu. Spoločnosť Odvoz a likvidácia odpadu (OLO) presúva odvoz odpadu z pondelka 28.3.2016 na utorok 29.3.2016. Ďalšie odvozy prebehnú vždy s jednodenným posunom. V praxi to znamená, že bežný pondelkový odvoz prebehne až v utorok, utorkový v stredu, stredajší vo štvrtok, štvrtkový v piatok a piatkový bude vykonaný v sobotu, spolu so sobotným. Na Veľký piatok 25.3.2016 bude odvoz odpadu prebiehať bez zmien, podľa štandardného harmonogramu.

Zberný dvor na Starej Ivanskej ceste 2, ako aj Spaľovňa vo Vlčom hrdle 72, budú 25.3. aj 28.3. zatvorené. Mimo tieto dni bude prevádzka zabezpečená podľa bežných otváracích hodín. Oddelenie služieb zákazníkom bude zatvorené v pondelok 28.3. Kompletný harmonogram služieb OLO počas veľkonočných sviatkov je možné nájsť v priloženej tabuľke, ako aj na webstránke www.olo.sk

Spoločnosť Odvoz a likvidácia odpadu (OLO) želá všetkým občanom Bratislavy krásne a pokojné veľkonočné sviatky.

Zdroj: Facebook
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM