Kultúra

Allan Mikušek v dúbravskom amfiteátri

Kultúrne leto v Dúbravke pokračuje koncertom 14. júla.

Ilustračný obrázok k článku Allan Mikušek v dúbravskom amfiteátri
Zdroj: Dnes24.sk

Po roku a vydarenom vlaňajšom koncerte sa mala na pódium dúbravského amfiteátra vrátiť česká trampská, folková a country skupina Hop-trop. Pre chorobu hudobníka sa ale musel koncert zrušiť.

Koncertný večer v Dúbravke však bude a náhrada rovnako atraktívna – slovenský country spevák, hudobný skladateľ, gitarista a producent Allan Mikušek.

Už 14. júla zahrá v amfiteátri na Valachovej ulici asi 200 metrov od zastávky MHD Švantnerova. Koncert s letnou táboráckou atmosférou sa začne o 19tej.

„Aj týmto koncertom chceme v Dúbravke oživiť amfiteáter a ľuďom dopriať kultúrnu zábavu priamo doma a zaspievať si napríklad aj so svojimi susedmi,“ pozýva starosta Dúbravke Martin Zaťovič.

Koncert vznikol spoluprácou Mestskej časti Bratislava Dúbravka a Bratislavského kultúrneho a informačného strediska, ktoré Kultúrne leto a Hradné slávnosti v meste organizuje. Vstup je voľný.

**Podrobný program – Kultúrne leto v Dúbravke – Amfiteáter na Valachovej pri Dune (od zástavky električky Švantnerova cca 200 metrov)

  • 14. júl – 19:00 – Allan Mikušek – stálica na slovenskej country scéne
  • 16. júl – 14:00 – Bratislavský festival seniorských súborov. Účinkuje: Dúbravanka, Senioranka, Susedy z Vrakune, Račan, Bystričan, Petržalčanka, Slovácky súbor a Skaličné. Moderuje: Petra Bernasovská
  • 27. júl – 18:00 – Hudba letného podvečera – Charlies Duo a Black horse
  • 10. august – 19:00 – operetný podvečer – známe operetné melódie v podaní Petra Oswalda a Gréty Švercelovej
  • 17. august – 19:00 – Peter Lipa Band – džezový večer
  • 24. august – 17:00 – detské popoludnie – Divadlo Dunajka s interaktívnym a speváckym vystúpením Spevohrad a Disco Jarka so svojou šou, diskotékou a súťažami
  • 31. august – 18:00 – Rockový večer- Juraj Kupec Band, Credence revival
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM