Rôzne

Buď aj ty narcisom

Každý rok na Deň narcisov zaplavia ulice miest a obcí žlté kvetinky.

Ilustračný obrázok k článku Buď aj ty narcisom
Zdroj: TASR

„Narcismi“ sme v tento deň my všetci, ktorí si nájdeme chvíľku a spojíme sa v boji proti rakovine. Nie pre slávu, nie pre peniaze, ani preto, že nás za to budú obdivovať, ale preto, že podporujeme tých, ktorí každý deň zvádzajú boj s ťažkou chorobou a my im môžeme pomôcť.

Deň narcisov je jedinečná verejno-prospešná zbierka Ligy proti rakovine a tento rok sa koná už po 20-tykrát. Ulice miest a obcí v jediný deň v roku – tentokrát 15. apríla 2016 – zaplavia žlté narcisy. Každý, kto si narcis pripne, vyjadrí týmto gestom podporu a spolupatričnosť s tými, ktorí bojujú s rakovinou.

Vhodením dobrovoľného príspevku do pokladničky dobrovoľníkov Dňa narcisov zároveň vyzbierajú finančné prostriedky na konkrétnu praktickú pomoc onkologickým pacientom a 6ich rodinám na celom Slovensku . Pomôcť môžete aj prispením na účet Ligy proti rakovine a to buď jednorázovo alebo pravidelne.

Pripnutím žltého kvietku v Deň narcisov vysielame onkologickým pacientom odkaz, že nie sú vo svojom ochorení sami, že ich boj sa týka nás všetkých.

Ako prispieť na Ligu proti rakovine.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM