Správy

Mikuláš príde aj do bratislavskej ZOO. Pre všetky deti vybavil bezplatné vstupné!

Deti, ktoré celý rok poslúchali, dostanú od Mikuláša balíček. A tie, ktoré donesú darček aj zvieratkám, dostanú prekvapenie navyše!

Ilustračný obrázok k článku Mikuláš príde aj do bratislavskej ZOO. Pre všetky deti vybavil bezplatné vstupné!
35
Galéria
Zdroj: ZOO Bratislava archív

Mikuláš už dávno nechodí len za deťmi! Veľmi rád navštevuje aj zvieratká. Ak chcete dostať mikulášsky balíček a stráviť zábavný deň so zvieratkami, nedeľu si vyhraďte na návštevu bratislavskej ZOO!

Mikuláš v ZOO

Deti, ktoré v túto nedeľu prídu do ZOO a celý rok poslúchali, dostanú od Mikuláša balíček plný sladkých dobrôt. A tie, ktoré donesú darček aj zvieratkám, dostanú prekvapenie navyše!

Viete, čo by potešilo pod stromčekom obyvateľov ZOO? Opice potešia staré čisté deky, osušky, obliečky alebo plyšáky. A všetkým ostatným zvieratkám urobí radosť zeleninka alebo ovocie. Z vašich darčekov pripravia pracovníci ZOO balíčky, ktoré spolu v nedeľu odovzdáte zvieratkám.

Nenechajte si ujsť ani Mikulášske komentované kŕmenie, ktoré sa začne o 11:30 hod. Počas neho nakŕmite medveďa Félixa, ovečky, diviaky, zebry, žirafy a uvidíte aj kŕmenie šeliem. Opice vám spravia divadlo s dekami a pre tých, ktorí vydržia do konca, je pripravené v prípade priaznivého počasia vozenie na koníkoch zadarmo.

A čo je najlepšie, Mikuláš pre všetky deti do 15 rokov vybavil v tento deň vstup do ZOO zadarmo!

nedeľa 2. december / 10:00 – 14:00 hod. / ZOO / vstup voľný

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM