Šport

Na Valentína sa bude behať Dúbravkou

Valentínsky DôverRUN Ty a Ja už 12. februára. Prezentácia bežcov je od 8.00 – 10.30.

Ilustračný obrázok k článku Na Valentína sa bude behať Dúbravkou
Zdroj: Dnes24.sk

Valentín sa dá osláviť rôzne, no napríklad aj behom. Prvýkrát to vyskúšali páry na dúbravskom behu pod názvom Valentínsky DôverRUN Ty a Ja vlani a tento rok sa má úspešná premiéra opakovať.

Na 12. februára je naplánovaný Beh párov – muž a žena bez rozdielu veku 5 + 5 km, víťazom sa stane dvojica s najlepším súčtom časov, aj keď nebude v cieli prvá.

Stačí vziať svoju polovičku a prísť si zabehať! Štart a cieľ v parku pri kruhovom objazde na ul. Pod záhradami v Bratislave Dúbravke. Registrácia bežcov začína o 8.00 a trvá do 10.30, štart prvej polovice bežcov je o 11.00. Vyhlásenie víťazov a odovzdanie cien je naplánované na 12.30.

Cena pre víťaznú dvojicu Valentínska sauna od FYZIOELÁN a relaxačná hodinová masáž od Zdravotnej poisťovne Dôvera – to všetko pre dve osoby, pre prvé 3 miesta hodnotný bežecký tovar od Ready2Run a darčekový balíček od Zdravotnej poisťovne Dôvera.

Trasa behu MAPA – klik

Organizátorom podujatia je Quinta Essentia, spoluorganizátorom mesto Bratislava a Komisia športu Mestskej časti Bratislava-Dúbravka

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM