Šport

Na Vianoce futbalisti v novom

Futbalisti FKP Dúbravka Bratislava dostali pod stromček darček.

Ilustračný obrázok k článku Na Vianoce futbalisti v novom
Zdroj: Dnes24.sk

Miestne občianske združenie Dúbravčan získalo dotáciu od Úradu vlády Slovenskej republiky na vybavenie pre športový klub. Rozhodli sa podporiť FKP Dúbravka Bratislava.

Žiaci tohto klubu dostali kompletné vybavenie od tréningových dresov, teplákových súprav až po dresy na zápasy pre 60 hráčov.

Predseda klubu Štefan Gubrica privítal túto aktivitu.

Za občianske združenie prišli odovzdať dresy poslanci Juraj Káčer, Mário Borza a tiež dúbravský starosta Martin Zaťovič s manželkou.

„Sme veľmi radi, že môžeme podporovať mladé športové talenty v Dúbravke a budeme sa snažiť tieto aktivity rozvíjať aj naďalej“ povedal Juraj Káčer, dúbravský a mestský poslanec.

Okrem aktivít v oblasti športu sa venuje o.z. Dúbravčan aj iným aktivitám, ktoré zveľaďujú Dúbravku.

Ide o projekty dobrovoľníctva: komunitná záhrada, maľovanie zastávok, revitalizácia cvičiska pre psov a podobne. Tejto aktivity sa venuje poslanec Tomáš Husár s dobrovoľníkom Štefanom Macejákom a partiu nadšencov. Všetky informácie o dobrovoľníctve a ako sa zapojiť do týchto aktivít nájdete aj na Facebooku https://www.facebook.com/…34789599287/?…

V neposlednom rade Dúbravčan organizuje aj rôzne zbierky. Poslednou bola zbierka pre útulok na Poliankach. Obyvatelia Dúbravky vyzbierali staré teplé koberce, deky, cestoviny, ryžu a granule, ktoré následne odniesli do útulku a urobili tak radosť mnohým psíkom a mačičkám. Týmto aktivitám sa venuje v Dúbravčanovi poslanec Mário Borza.

Odovzdávanie nových dresov FKP Dúbravka Bratislava
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM