Správy

Termín otvorenia predajne DPB v Dúbravke je už známy

Predajňa lístkov a električeniek na M.Sch. Trnavského Dúbravke je už dlhší čas zatvorená.

Ilustračný obrázok k článku Termín otvorenia predajne DPB v Dúbravke je už známy
Zdroj: TASR

Kedy bude otvorená, prečo nefunguje a bude vôbec ešte fungovať? Viaceré otázky, sťažnosti, podnety. Opýtali sme sa preto Dopravného podniku Bratislave, či predajňu cestovných lístkov, ktorá fungovala roky na ul. M. Sch. Trnavského v Dúbravke ešte otvoria a prečo teraz obyvateľom neslúži.

Predseda predstavenstva a generálny riaditeľ dopravného podniku Milan Urban vysvetlil, že pôvodnú predajňu musel dopravný podnik zavrieť, lebo v starej predajni už nebola pitná voda a ani sociálne zariadenie pre predavačky. Predajňa mala byť presťahovaná do nových nebytových priestorov v OC Brestovka, kde začala nedávno fungovať nová lekáreň.

Dopravnému podniku v zmysle zmluvy priestor aj odovzdali, no dopravca tvrdí, že im mal byť odovzdaný nebytový priestor a nie holopriestor, v ktorom nie je zabezpečené vetranie a ani vykurovanie. Priestor, ktorý dopravca dostal, vraj nie je vhodný na predaj cestovných lístkov. Chýba tu tiež sociálne zariadenie, zázemie – WC a umývadlo, ide vraj o holopriestor s neupravenými stenami, podlahami a podobne Priestory sa tak musia upraviť tak, aby tu predajňa mohla fungovať

Vedenie Dúbravky však rokovalo s dopravným podnikom a dohodlo dočasné otvorenie pôvodného predajného miesta. Fungovať by malo už od 1. apríla. Lístky tu bude možné zakúpiť počas otváracích hodín v pracovných dňoch v čase od 7.30 – 17.30.

Nové predajné miesto v OC Brestovka bude sfunkčnené k 22. aprílu, potom bude na základe požiadavky Mestskej časti Bratislava-Dúbravka terajšia stará búdka odstránená.

Cez víkend sa mení čas.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM