Samospráva

Dúbravka bude debatovať o doprave

O riešení dopravy na ulici Pod záhradami bude Dúbravka debatovať verejne. Stretnutie s obyvateľmi zvoláva mestská časť na 10. decembra o 18.30 v Dome kultúry Dúbravka.

Ilustračný obrázok k článku Dúbravka bude debatovať o doprave
Zdroj: Dnes24.sk

Zjednosmernenie ulice Pod záhradami v centre mestskej časti vyvolalo počas minulého volebného obdobia veľký rozruch. Vlna kritiky, pripomienok, otázok.

„Dopravná situácia v Dúbravke nie je dobrá a zastavením tejto cesty ju ešte zhoršujete. Človek neznalý pomerov prejde cez kruhový objazd a po pár metroch zistí, že nesmie ďalej pokračovať, ale ako sa má otočiť?“ Pýtali sa ľudia na stránke odkazprestaros­tu.sk.

Sťažnosti pretrvávali, nové vedenie Dúbravky sa preto rozhodlo situáciu riešiť. Niektorí obyvatelia požadujú, aby zo súčasnej jednosmernej ulice, vznikla opäť obojsmerná.

Starosta Martin Zaťovič zvolal preto stretnutie s obyvateľmi na 10. decembra o 18.30 v Modrej sále Domu kultúry Dúbravka. Hovorí, že chce počuť názory Dúbravčanov. Okrem starostu sa má na debate zúčastniť aj vicestarosta Ľuboš Krajčír a odborní zamestnanci úradu.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM