Nájdite sa... so zvieratkom z útulku! Do Bratislavy mieria rozkošní chlpáči

Už túto sobotu prídu do Bratislavy chlpáči z celého Slovenska a dajú vám šancu prežiť život s pravou nefalšovanou láskou.

Ilustračný obrázok k článku Nájdite sa... so zvieratkom z útulku! Do Bratislavy mieria rozkošní chlpáči
7
Galéria
Zdroj: Aupark Facebook

Posledný septembrový víkend bude patriť chlpáčom. A nie hocijakým! Reč je o rozkošných psíkoch, ktorí si opäť prído do Bratislavy nájsť milujúce rodiny a hrejivé domovy.

Nájdite sa!

Už túto sobotu zadné nádvorie Auparku zmení na raj pre milovníkov psíkov. Prídu sem totiž chlpáči z celého Slovenska a dajú vám šancu prežiť život s pravou nefalšovanou láskou.

Na Nájdite sa… so zvieratkom z útulku prídu psíkovia z 12 útulkov – Útulok Skalica, OZ Túlavá labka, Majme srdce, Dog azyl, Bullterrier rescue Slovakia, Útulok Senica, ZOPZ, Útulok Revúca, Tulkáčik, OZ Zvieratkovo, OZ Priateľ Pes a NÁDEJ pre hendikepované zvieratá – pomôžte nám pomáhať. Akcia odštartuje o 10:00 hod. a potrvá do 16:00 hod.

Na júnovej adopčnej akcii Nájdite sa… si našlo novú rodinu až 26 psíkov. Všetci veselo odchádzali do svojich nových domov.

Okrem nového člena rodiny sa môžete tešiť na bohatý kultúrny program. Akciu budú moderovať známi moderátori Matúš Krnčok a Becca. Na pódiu vystúpi Veronika Strapková, Anita Soul, Majself a Adam Peťovský. Na svoje si prídu aj drobci, pre ktorých bude pripravené predstavenie PACI PAC. Celú akciu bude sprevádzať DJ JAY PERUN.

Nájdite sa... so zvieratkom z útulku
7
Galéria
Zdroj: Nájdite sa Facebook
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM