Od Vás

Získajte peniaze pre váš ihriskový tím

Občianske združenie Žimekrajšie chce motivovať obyvateľov Dúbravky ku komunitnej aktivite.

Ilustračný obrázok k článku Získajte peniaze pre váš ihriskový tím
Zdroj: Dnes24.sk

Okrem hlasovania za ihrisko LIDL máme v Dúbravke ďalšiu ihriskovú aktivitu. Občianske združenie Žimekrajšie ponúka motivačných tristo eur pre ihriskový tím.

Združenie stojí za obnovou dúbravského ihriska na Homolovej. Vlani ho zrekonštruovali v spolupráci s mestskou časťou a súkromným investorom. Teraz sa chcú o svoje skúsenosti podeliť s ďalšími dúbravskými rodičmi. Zistili totiž, že keď priložia ruku k dielu, ide to. Na ihrisko na Homolovej získali granty a podporu, a dnes patrí k najkrajším v celej Dúbravke.

Máte nápad ako skrášliť vaše ihrisko? Pošlite im váš mimiprojekt a možno vás vyberú. Je potrebná len chuť a tím ľudí, ktorý sa do tejto aktivity pustí. Pre viac info ich kontaktujte mailom na adrese zimekrajsie@gmail.com do konca marca 2016 – do správy napíšte, kde sa vaše ihrisko nachádza a ako by ste si ho chceli so svojím ihriskovým tímom skrášliť, či už vysadíte na ihrisku zeleň, alebo oživíte ihrisko novými farbami, novým hracím prvkom, nápadom sa medze nekladú.
Do miniprojektu zahrňte aj približnú cenovú kalkuláciu.

Ako inšpiráciu uverejňujeme fotografiu ihriska na Homolovej, ktoré si miestna komunita rodičov od roku 2013 postupne skrášľuje vďaka členom a dobrovoľníkom OZ Žimekrajšie v spolupráci s MČ Dúbravka.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM