Rôzne

Kvíz zavíta konečne aj do dúbravskej krčmy

Vedomostný kvíz v AB Restaurant bude zadarmo, začne sa 11. apríla o siedmej večer.

Ilustračný obrázok k článku Kvíz zavíta konečne aj do dúbravskej krčmy
Zdroj: Dnes24.sk

Obľúbená forma zábavy v krčmách či možnosť niečo sa naučiť, otestovať sa a popri tom stráviť príjemný čas. Také sú kvízy a kvízovanie v krčmách či kaviarňach, známe z „pubov zo západu“ či dnes aj z kaviarní z nášho hlavného mesta.

Do dúbravskej krčmy príde kvíz po prvýkrát. Kaviareň, konkrétne Biely kocúr na Žatevnej 10, už kvízy v mestskej časti odskúšali, teraz sú na rade krčmy. Vedomostný kvíz zavíta do AB Restaurant na M.Sch. Trnavského.

Kvízovú akciu organizuje Mestská časť Bratislava – Dúbravka v spolupráci s dobrovoľníkmi. Súťažiť môžu trojčlenné tímy, hlásiť sa treba na mailovej adrese macejak@dubravka.sk. Kapacita je obmedzená na 10 tímov.

Kvíz má pozostávať z piatich súťažných kôl s desiatimi otázkami, pričom každé kolo má dve témy po päť otázok. Organizátori pripravujú aj bonusové kolo, chystajú tiež odmeny pre víťazov – knižného či vínneho charakteru.

Akciu má moderovať a uvádzať Ľubo Navrátil z Dúbravského múzea. Záujemcovia hláste sa mailom, vstup na kvízovanie 11. apríla o 19tej je voľný.

Môžete sa nahlásiť aj TU.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM