Tlačové správy

Leto využíva Dúbravka na oprava a rekonštrukcie

Rekonštrukcia kúpeľní a toaliet, obnova telocviční aj zatepľovanie. Mestská časť Bratislava Dúbravka využíva letné prázdniny na opravy a práce v budovách svojich materských a základných škôl.

Ilustračný obrázok k článku Leto využíva Dúbravka na oprava a rekonštrukcie
Zdroj: TASR

Práce sa už v niekoľkých školských objektoch začali, pokračovať budú celé leto. Počas júla prebieha rekonštrukcia kúpeľní v Materskej škole Cabanova a Materskej škola Švantnerova a mestská časť tiež dokončuje zatepľovanie troch objektov materských škôl. Na zateplenie Materskej školy Galbavého získala mestská časť Bratislava-Dúbravka dotáciu z Enviromentál­neho fondu.

Pokračovať bude Dúbravka aj v auguste, mestská časť plánuje rekonštrukciu kúpeľní v Materskej škole Ušiakova. „Veľkou zmenou prejdú tiež telocvične a šatne vo všetkých základných školách,“ hovorí starosta Dúbravky Martin Zaťovič. „Teší ma, že miestni poslanci podporili na zastupiteľstve zmenu rozpočtu a vyčlenenie peňazí na rekonštrukciu a opravy v školských objektoch.“

Väčšie práce a opravy už prebiehajú aj na Základnej škole Nejedlého. Ide o opravu stropu v jedálni, opravu starého plášťa, prasklín v strope kabinetov, výmenu svietidiel či opravu oplotenia areálu základnej školy. . Na pláne je aj hygienické maľovanie, opravy radiátorov a na záver prázdniny čaká všetky školy ešte veľké upratovanie a príprava na nový školský rok.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM