Kultúra

Maskoti existujú? Ich festival prinesie Tárajko a Popletajka

V Dome kultúry Dúbravka sa bude dať 24. apríla o 16tej spolu s Tárajkom a Popletajkou stretnúť aj s Mimoňmi, so Sherkom či snehuliakom Olafom.

Ilustračný obrázok k článku Maskoti existujú? Ich festival prinesie Tárajko a Popletajka
Zdroj: Dnes24.sk

Maskoti a rozprávkové postavičky privítajú všetky detičky v Dome kultúry Dúbravka a odprevadia ich k Tárajkovi a Popletajke, ktorí sa s deťmi skamarátia. To všetko sa bude dať zažiť 24. apríla po 16tej v kultúrnom dome. Nachystané je tu totiž divadelné predstavenie Z rozprávky do rozprávky.

Tárajko a Popletajka precestujú s kamarátmi z rozprávky celý svet, len aby našli začarovanú kamarátku Pandu Vandu. Predstavenie má byť plné zábavných situácií, pesničiek a tancov, ale najmä nových kamarátov z rozprávok, ktoré poznajú všetky deti.

Na všetkých čaká aj na stretnutie s Mimóňmi, so Shrekom, princeznou Sofiou, levom Alexom, kráľom Julienom, snehuliakom Olafom, Sidom z doby ľadovej a inými rozprávkovými postavičkami.

Vstupenky si zakúpite v Dome kultúry Dúbravka a v sieti Ticketportal. Vstupenku musí mať každý dospelý návštevník aj dieťa. Predstavenie je vhodné pre deti od jedného roku.

Vstupné: 6.-eur v predpredaji, 8.- eur v deň predstavenia.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM