Tlačové správy

Dúbravskí seniori idú na olympiádu

Župných seniorov čaká budúci týždeň súťaženie vo viacerých disciplínach počas športovo-spoločenského podujatia.

Ilustračný obrázok k článku Dúbravskí seniori idú na olympiádu
Zdroj: Dnes24.sk

Šiesty ročník Župnej olympiády seniorov o putovný pohár predsedu Bratislavského samosprávneho kraja odštartuje v utorok 23. augusta 2016 o 9:00 v bratislavskej DSS Rosa. Dúbravskí seniori nebudú chýbať, športovať sa chystá päťčlenné družstvo.

„Župná olympiáda pre seniorov je tradičným podujatím župy. Vidíme stále väčší záujem nielen zo strany našich aktívnych seniorov, ale stále viac sa prihlasujú aj seniori z Českej republiky. Seniori si môžu medzi sebou zmerať sily, overiť si svoju kondíciu, ale najdôležitejší je predsa len kontakt s rovesníkmi,“ priblížil akciu predseda Bratislavského samosprávneho kraja Pavol Frešo, ktorý opätovne prebral nad týmto podujatím záštitu.

Bratislavský samosprávny kraj, ako zriaďovateľ domovov sociálnych služieb, organizuje každoročne Župnú olympiádu seniorov.

Tento rok sa zápolenie 6 členných družstiev seniorov uskutoční 23. augusta 2016, do ktorého sa celkovo prihlásilo 15 tímov a to Domov sociálnych služieb a zariadenie pre seniorov Kaštieľ, Domov sociálnych služieb a zariadenie pre seniorov Rača, Domov sociálnych služieb a zariadenie pre seniorov – Pezinok, Mesto Senec, Mestská časť Bratislava – Nové Mesto, Mestská časť Bratislava – Dúbravka, Mestská časť Bratislava – Karlova Ves, Mestská časť Bratislava – Rača, Domov seniorov Lamač, Domov dôchodcov – Pažítkova, Ružinovský domov seniorov, DSS Domov pri kríži, Centrum sociálních služeb Rožmitál pod Třemšínem (ČR), Levél Község Nyugdíjas Egyesület (HU), Krajská organizácia Jednoty dôchodcov na Slovensku Bratislava.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM