Tlačové správy

V Dúbravke sa bude hovoriť o reči

Nemal by už hovoriť, rozumie, čo mu vravím, vyvíja sa správne? Otázky nejedného rodiča malých detí. Na všetky sa budú snažiť dať odpoveď odborníčky v danej oblasti, logopedičky v zdravotnom stredisku Saratov v Dúbravke - Mgr. Daniela Hudecová Phd. a Mgr. Barbara Trstenská.

Ilustračný obrázok k článku V Dúbravke sa bude hovoriť o reči
Zdroj: Dnes24.sk

Po prednáške o komunikácii u detí vo veku 3–6 rokov sa bude v Dúbravke hovoriť o reči malých detí v ranom veku. Prednášku Reči o reči organizujú mestská časť Bratislava Dúbravka, Bratislavský samosprávny kraj, Rodinné centrum Macko v spolupráci s Komisiou sociálnou-zdravotnou a bytovou a Občianskym združením ANTIAGE & Jesenium.

„Tentoraz sme sa rozhodli, že logopedičky prídu priamo k rodičom a ich deťom do Rodinného centra Macko na Sekurisovu ulicu,“ hovorí predseda Komisie sociálno-zdravotno a bytovej Juraj Štekláč, ktorý prednášky v mestskej časti organizuje už tretí rok. Klinické logopedičky Mgr. Daniela Hudecová, PhD. a Mgr. Barbara Trstenská oboznámia rodičov ako primeraným spôsobom stimulovať vývin reči ich dieťaťa. Zároveň poskytnú informácie o odchýlkach vo vývine reči, ktoré poukazujú na prítomnosť narušenej komunikačnej schopnosti.

Prednáška bude 22. novembra v Rodinnom centre Macko na Sekurisovej, pričom pre deti bude k dispozícii herňa. O reči sa začne hovoriť o 17:30. Vstup je voľný.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM