Tlačové správy

Ako na poruchy správania detí?

e priveľmi neposedný, nedokáže sa sústrediť, má nevyspytateľné reakcie, nevie si nájsť miesto v kolektíve, uteká z domu, potrebujem poradiť, pomôcť.

Ilustračný obrázok k článku Ako na poruchy správania detí?
Zdroj: www.bratislavskykraj.sk

Nasmerovať pri podobných trápeniach môže aj uvedenie prvej tohtoročnej prednášky doktorom Jurajom Štekláčom, predsedom Komisie zdravotníctva a sociálnych vecí Bratislavského samosprávneho kraja. Tentoraz pozval prednášať a na debatu detskú psychiatričku MUDr. Evu Katrlíkovú.

Prednášku s názvom Poruchy správania u detí organizujú mestská časť Bratislava-Dúbravka v spolupráci Bratislavským samosprávnym krajom a s Občianskym združením ANTIAGE & Jesenium.

Poobedie 15. januára o 17tej v Centre rodiny na Bazovského 6 bude venované rodičom.

„Podujatím chceme ľuďom predstaviť aj novú prednáškovú sálu, ktorá vznikla v Centre rodiny po rekonštrukcii, na premenu priestorov prispel aj Bratislavský samosprávny kraj,“ hovorí Juraj Štekláč, ktorý prednášky v Dúbravke organizuje už štvrtý rok a vlani ich začal rozširovať aj do iných mestských častí. „V rámci rozvoja zdravia podstatný diel, ak nie rozhodujúci, zohráva to, akým spôsobom človek zdravo žije, akým spôsobom pozná ochorenia a vie, ako im predchádzať. Týmto spôsobom sa snažíme zvyšovať povedomie u ľudí o zdraví a zdravom životnom štýle.“

Na prednášku v Centre rodiny na Bazovského je vstup voľný, všetci sú vítaní.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM