Tlačové správy

Októberfest bude ekologický. Dúbravka spojí remeselné výrobky, pivovary, dobré jedlo a hudbu

Dúbravský remeselný jarmok píše v mestskej časti svoju niekoľkoročnú históriu. A históriu úspešnú. Organizuje ho občianske združenie Projekt Život a sprevádzaný je vysokou účasťou a rozmanitosťou.

Ilustračný obrázok k článku Októberfest bude ekologický. Dúbravka spojí remeselné výrobky, pivovary, dobré jedlo a hudbu
Zdroj: TASR

Jeho cieľom je priblížiť a predstaviť širokej verejnosti unikátne výrobky, otvoriť diskusiu na jarmoky s kvalitnými výrobkami a v neposlednom rade dať priestor šikovným a kreatívnym ľuďom z celého Slovenska.

Už druhý rok spája mestská časť Bratislava Dúbravka podujatie aj s novinkou – dúbravským Októberfestom s dobrým pivkom, hudbou a jedlom zároveň. Všetko je naplávané na sobotu 13. októbra.

Októberfest pred Domom kultúry Dúbravka odštartuje o15tej, hudobný program sa začne o 16tej. Na pódiu sa vystriedajú skupiny – Rockin Two, Žabí Rauš a Kristián Révay.

Pivo zastúpi pivovar Stupavar, remeselný pivovar Garáž z Lamača a dúbravská Pivotéka zo Saratovskej ulice. Tá aj na základe podnetov obyvateľov prišla s ideou sklených pohárov. Oslovili ostatné pivné stánky a pivo by sa tak malo čapovať do skla. Cieľom je myslieť na životné prostredia, ísť príkladom… Vstup je voľný.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM