Tlačové správy

Oprava ulice Pod záhradami odkloní linku 27

Od 22. augusta 2018 (streda) od bude prebiehať oprava povrchu komunikácie Pod záhradami v úseku od Žatevnej po Vendelínsku ulicu a chodníkov vrátane úsekov nástupíšť. Premávka linky 27 bude z opravovanej ulice odklonená.

Ilustračný obrázok k článku Oprava ulice Pod záhradami odkloní linku 27
Zdroj: TASR

Od 22. augusta 2018 (streda) od bude prebiehať oprava povrchu komunikácie Pod záhradami v úseku od Žatevnej po Vendelínsku ulicu a chodníkov vrátane úsekov nástupíšť. Premávka linky 27 bude z opravovanej ulice odklonená:

Linka 27 – odklonená trasa: zo smeru OC Dubrawa od zastávky „Žatevná“ po trase Repašského, Saratovská, Pod záhradami, vykoná obrat cez okružnú križovatku, ako na stálej trase a následne späť na zastávku „Žatevná“ cez Saratovskú a Repašského. Na obchádzkovej trase obslúži zastávky „Pekníkova“, „Drobného“, náhradnú zastávku „Alexyho“ (pri budove Lidl) a „Alexyho“ (smer OC Dubrawa na Saratovskej ulici). Neobslúži zastávky „Tulipánová“, „Vendelínska“ a „Alexyho“ (riadna na ulici Pod záhradami).

Trvanie dočasnej zmeny v doprave je závislé od stavebnej technológie a poveternostných podmienok, predpokladaný termín ukončenia je 16. september 2018.

Zdroj: DPB, a. s.
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM