Krimi

Martin M. je stále obvinený v šiestich prípadoch myzofílie

Policajti vykonali v rámci vyšetrovania rekogníciu, pri ktorej tri poškodené ženy v osobe podozrivého jednoznačne spoznali muža, ktorý mal na ne zaútočiť fekáliami.

Ilustračný obrázok k článku Martin M. je stále obvinený v šiestich prípadoch myzofílie
Zdroj: TASR

Martin M., ktorého polícia minulý rok v novembri obvinila z výtržníctva v súvislosti s myzofíliou, stále čelí obvineniu zo šiestich prípadov výtržníctva. Vyšetrovanie doposiaľ neukončili, informovala bratislavská krajská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová.

„Keďže vo vyšetrovaní naďalej pokračujeme, nie je možné poskytnúť bližšie informácie,“ uviedla Kurucová.

Bratislavský vyšetrovateľ vzniesol obvinenie voči vtedy 24-ročnému Martinovi M. z Bratislavy pre šesť prípadov prečinu výtržníctva. Podľa polície išlo o medializované prípady pravdepodobného myzofila.

Policajti vykonali v rámci vyšetrovania rekogníciu, pri ktorej tri poškodené ženy v osobe podozrivého jednoznačne spoznali muža, ktorý mal na ne zaútočiť fekáliami. Strážcovia zákona vykonali v bydlisku zadržaného muža po súhlase sudcu pre prípravné konanie aj domovú prehliadku a taktiež konfrontáciu medzi obvineným a poškodenou, výsledkom ktorej bolo doznanie sa obvineného k spáchaniu skutkov na území Bratislavy.

Muž čelí obvineniu pre skutky, ktorých sa mal dopustiť v minulom roku 13. apríla v električke MHD, 4. mája na Svrčej ulici v Karlovej Vsi, 24. mája na zastávke Damborského v mestskej časti Dúbravka, 28. júla na zastávke električiek Nad Lúčkami v smere do centra mesta v Karlovej Vsi, 30. októbra na električkovej zastávke Segnerova a 25. októbra na Záhradníckej ulici v Ružinove.

Čítajte tiež: Fantóm opäť útočil. Za bieleho dňa napadol štyri ženy

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM