Správy Rôzne

Mestská časť zisťuje, čo považujú Dúbravčania za priority

Obyvatelia Dúbravky môžu na sociálnej sieti hlasovať, čo by chceli v mestskej časti zmeniť.

Ilustračný obrázok k článku Mestská časť zisťuje, čo považujú Dúbravčania za priority
Zdroj: Dnes24.sk

Obnoviť ihriská, športoviská, otvoriť materskú školu, rozšíriť Harmincovu ulicu alebo vyriešiť strašiacu budovu niekdajšej pošty. Čo považujú Dúbravčania za priority? Čo je podľa nich dôležité a na čo sa treba sústrediť? Čo by sa malo v mestskej časti zlepšiť? Mestská časť Bratislava Dúbravka sa bude v najbližších týždňoch pýtať obyvateľov, čo považujú za prioritné a čo je nutné v mestskej časti riešiť v novom roku.

Prieskum bude prebiehať na sociálnej sieti mestskej časti (fcb Mestská časť Bratislava-Dúbravka), na webe www.dubravka.sk prostredníctvom mailu tlacove@dubravka.sk a aj v miestnych médiách – Dúbravských novinách a v Dúbravskej televízii. „Naše vedenie je v polčase, chceme zistiť, čo aktuálne považujú Dúbravčania za potrebné a ich priority porovnať s našimi, naším volebným programom,“ približuje prieskum a zámer starosta Dúbravky Martin Zaťovič. „Potom, samozrejme, budeme na prioritách pracovať a riešiť ich.“

Mestská časť vybrala na sociálnej sieti niekoľko plánov, priorít, za ktoré môžu Dúbravčania hlasovať, vytvoriť a pridať však môžu aj ďalšie potrebné.

Anketa prebieha tu – klik

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM